Forret:
Lakseroulade serveret på salat med rejer og estragon/dild mayo
Brød og smør

Forret:
Carpaccio af røget dyrekølle med salat, pinjekerner, rødløg, soltørrede tomater og parmesan
Brød og smør

Hovedret:
Steak af oksefilet eller farseret svinemørbrad
Serveret med pommes Anna, rodfrugtelasagne, bønner i svøb og portvinssauce

Dessert:
Ost med syltede valnødder, rødløg og oliven
Kiks og smør

Dessert:
Chokolademousse med knas og bær


1 Hovedret kr. 200,-
2 Retter kr. 270,- 
3 Retter kr. 340,- 
4 Retter kr. 400,- 
5 Retter kr. 460,-

  

Menuen laves kun ud af huset.
Bestilles til senest mandag d. 28. december 2020. 
Kan afhen­tes 31. december 2020 imellem kl. 13 og 15