Forret

  • Rejecocktail med estragon mayonnaise..... Kr. 70,-
  • Varmrøget ørred med syltet blomkål, saltede mandler og dild..... Kr. 75,-
  • Carpaccio af røget dyrekølle med soltørrede tomater, pinjekerner, pesto og parmasan..... Kr. 85,-


Til alle forretter serveres der brød og smør


Hovedret

  • Stegt flæsk med rødbeder, agurk salat, hvide kartofler og persillesauce..... Kr. 150,-
  • Dansk med rødbeder, agurk salat, bløde løg, spejlæg, hvide kartofler og pandesauce..... Kr. 150,-
  • Stjerneskud med 1 dampet og 2 stegte rødspætter..... Kr. 160,-
  • Gryderet med svinemørbrad, syltede agurk og ris..... Kr. 175,-
  • Wienersnitzel af kalveinderlår med klassisk tilbehør..... Kr. 185,-
  • Steak af oksefilet med pommes frites, grønt og mild pebersauce..... Kr. 200,-

 

Dessert

  • Gammeldags æblekage med knas og flødeskum..... Kr. 65,-
  • Pandekager med vanilje is og chokoladesauce..... Kr. 70,-
  • Bananasplit med 3 slags is og flødeskum..... Kr. 75,-


Børne hovedret

  • Pølser med pommes frites, ketchup og remulade..... Kr. 85,-
  • Fiskefilet med pommes frites og remoulade..... Kr. 85,-

 

Børne dessert

  • Pandekage med vanilje is og chokoladesauce..... Kr. 50,- 
  • 3 slags is og flødeskum..... Kr. 60,-