Hver Mandag :

3 stk. højbelagt, uspecificeret smørrebrød..... Pr. kuvert kr. 75,-


Menukort - Tirsdag til Søndag :


Forret

  • Rejecocktail med estragon mayonnaise..... Kr. 70,-
  • Varmrøget ørred med syltet blomkål, saltede mandler og dild..... Kr. 75,-
  • Carpaccio af røget dyrekølle med soltørrede tomater, pinjekerner, pesto og parmasan..... Kr. 85,-


Til alle forretter serveres der brød og smør


Hovedret

  • Dansk bøf med rødbeder, agurk salat, bløde løg, spejlæg, hvide kartofler og pandesauce..... Kr. 140,-
  • Stegt flæsk med rødbeder, agurk salat, hvide kartofler og persillesauce..... Kr. 150,-
  • Stjerneskud med 1 dampet og 2 stegte rødspætter..... Kr. 150,-
  • Wienersnitsel af kalveinderlår med klassisk tilbehør..... Kr. 175,-
  • Steak af oksefilet med pommes Anna, grønt og pebersauce..... Kr. 200,-
  • Stegt ål (500 gram) med citron, rødbeder, hvide kartofler og persille sauce..... Kr. 240,-
    - Skal bestilles 2 dage i forvejen

 

Dessert

  • Gammeldags æblekage med knas og flødeskum..... Kr. 65,-
  • Pandekager med vanilje is og chokoladesauce..... Kr. 70,-
  • Chokoladefondant med vanilje is..... Kr. 75,-


Børne hovedret

  • Pølser med ovnbagte kartofler, ketchup og remulade..... Kr. 75,-
  • Fiskefilet med ovnbagte kartofler og remoulade..... Kr. 75,-

 

Børne dessert

  • Pandekage med vanilje is og chokoladesauce..... Kr. 50,-