Buffet menuer
Buffet 1
- Hummus med chorizo pølse
- Laksetatar med rødløg og capers
- Kyllingebryst på ruccola salat med oliven og parmasan
- Okseculotte med råstegte rodfrugter, timianbagte kartofler og pebersauce
- Chokoladekage med vanilje creme og bær
- Frugtsalat med vaniljecreme
- Brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 285,-
Buffet 2
- Oliventapenade, tzatziki og hummus
- Rejeroulade med asparges
- Carpaccio af røget dyrekølle
- Kyllingbryst med grønsagstærte og dressing
- Hvidvinsdampet gulerodssalat med blåbær
- Pastasalat med peberfrugter
- Chokolademousse med knas og frugt
- Brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 295,-
Buffet 3
- Wraps med tun
- Rejecocktail med estragon/dild mayo
- Marineret svinefilet med flødekartofler
- Oksefilet med rosmarin kartofler og rødvinsauce
- Tomat/mozzarella salat og perlebygsalat
- Æblekage med knas og flødeskum
- Ost med oliven og sødt
- Brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 310,-
Buffet 4
- Kyllingeterrine på plukket salat
- Varm røget laks med syltede blomkål
- Lufttørret skinke med soltørrede tomater og parmasan
- Farseret svinemørbrad med sesam kartofler og portvinsauce
- Kalveculotte med grønsagstærte og syltede rødløg
- Blåbær tærte
- Tiramisu
- Brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 320,-
Buffet 5
- Hot wings
- Helstegt oksefilet
- Barbecue marineret spareribs
- Timianbagte kartofler og whiskeysauce
- Flødekartofler
- Cole slaw
- Broccoli salat med bacon
- Brownie med vanilje creme og bær
- 2 slags ost med sødt
- Brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 330,-
Buffet 6
- Carpaccio af røget dyrekølle
- Lakseroulade på plukket salat
- Tarteletter med høns i asparges
- Honning marineret skinke med flødekartofler
- Kalvemørbrad med timian bagte kartofler og pebersauce
- Tomat/mozzarella salat og hvidvinsdampet gulerodssalat med blåbær
- Chokoladekage med vanilje creme og bær
- Frugtsalat med vaniljecreme
- Brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 350,-


