Forretter

  • Tarteletter Kr. 70,-

    Serveret med høns i asparges

  • Wraps med tunmousse Kr. 70,-

    Serveret på salat med rejer og dressing

  • Consommé (klar suppe) Kr. 75,-

    Serveret med gulerødder, melboller og kødboller

  • Asparges suppe Kr. 75,-

    Serveret med kødboller og asparges

  • Rejecocktail Kr. 80,-

    Serveret med aparges og dressing

  • Kyllingeterrine Kr. 80,-

    Serveret med rødbeder, oliven, artiskokker og salat

  • Lakseroulade Kr. 85,-

    Serveret på plukket salat med rejer og dressing

  • Varm røget ørred Kr. 85,-

    Serveret på salat med syltet blomkål, ristet mandler og dilddressing

  • Blåmuslinger Kr. 85,-

    Serveret med flødesauce

  • Oksehalesuppe Kr. 90,-

    Serveret med oksehalekød

  • Hummerbisque Kr. 90,-

    Serveret med krebsehaler og creme fraiche

  • Lufttørret skinke Kr. 95,-

    Serveret med plukket salat, pinjekerner, rødløg, soltørrede tomater og parmasan

  • Carpaccio af røget dyrekølle Kr. 95,-

    Serveret med plukket salat, pinjekerner, rødløg, soltørrede tomater og parmesan

  • Sprængt unghanebryst Kr. 95,-

    Serveret på frisee salat, bacon, og estragon/dild mayonaise

  • Tapas Kr. 110,-

    4 anretninger efter kokken fantasi