Forretter
-
Tarteletter Kr. 70,-
Serveret med høns i asparges
-
Wraps med tunmousse Kr. 70,-
Serveret på salat med rejer og dressing
-
Consommé (klar suppe) Kr. 75,-
Serveret med gulerødder, melboller og kødboller
-
Asparges suppe Kr. 75,-
Serveret med kødboller og asparges
-
Rejecocktail Kr. 80,-
Serveret med aparges og dressing
-
Kyllingeterrine Kr. 80,-
Serveret med rødbeder, oliven, artiskokker og salat
-
Lakseroulade Kr. 85,-
Serveret på plukket salat med rejer og dressing
-
Varm røget ørred Kr. 85,-
Serveret på salat med syltet blomkål, ristet mandler og dilddressing
-
Blåmuslinger Kr. 85,-
Serveret med flødesauce
-
Oksehalesuppe Kr. 90,-
Serveret med oksehalekød
-
Hummerbisque Kr. 90,-
Serveret med krebsehaler og creme fraiche
-
Lufttørret skinke Kr. 95,-
Serveret med plukket salat, pinjekerner, rødløg, soltørrede tomater og parmasan
-
Carpaccio af røget dyrekølle Kr. 95,-
Serveret med plukket salat, pinjekerner, rødløg, soltørrede tomater og parmesan
-
Sprængt unghanebryst Kr. 95,-
Serveret på frisee salat, bacon, og estragon/dild mayonaise
-
Tapas Kr. 110,-
4 anretninger efter kokken fantasi


