Hovedretter
-
Dansk bøf Kr. 190,-
Serveret med hvide kartofler, bløde løg, syltede agurker, syltede rødbeder og pandesovs
-
Flæskesteg Kr. 195,-
Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, tyttebær og sovs
-
Stegt og paneret flæsk Kr. 195,-
Serveret med hvide kartofler, syltede agurker, syltede rødbeder og persillesovs
-
Gammeldags oksesteg Kr. 200,-
Serveret med hvide kartofler, gulerødder, glaseret perleløg, waldorfsalat, asier, tyttebær og skysovs
-
Kalv stegt som vildt Kr. 210,-
Serveret med smørstegte kartofler, waldorfsalat, halve pocherede æbler med tyttebær og skysovs
-
Stjerneskud Kr. 210,-
Serveret med 2 stegte og 1 dampet, rejer, asparges og rød dressing
-
Bryst af unghane Kr. 215,-
Serveret med kartoffelmos, gulerødder, selleri og sauce supreme
-
Farseret svinemørbrad Kr. 215,-
Serveret med bagt kartoffelmos, sauterede bønner og champignonsovs
-
Andebryst Kr. 220,-
Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål og sauce orange
-
Kalveculotte Kr. 220,-
Serveret med timianbagte kartofler, grønsagstimbale, råstegte rodfrugter og rødvinssauce
-
Sprængt svinekæbe Kr. 225,-
Serveret med pommes Anna, gulerødder, syltede rødløg og portvinsauce
-
Wienerschnitzel af kalveinderlår Kr. 225,-
Serveret med brasede kartofler, ærter, gulerod, dreng og smør sauce
-
Helstegt oksefilet Kr. 235,-
Serveret med bagt tomat, pommes frites og bearnaisesauce
-
Oksemørbrad Kr. 265,-
Serveret med kartoffelgratin, sellerispuré, syltede rødløg og trøffelsauce
-
Helstegt andesteg Kr. 275,-
Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, tyttebær og andesovs


