Hovedretter

  • Dansk bøf Kr. 190,-

    Serveret med hvide kartofler, bløde løg, syltede agurker, syltede rødbeder og pandesovs

  • Flæskesteg Kr. 195,-

    Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, tyttebær og sovs

  • Stegt og paneret flæsk Kr. 195,-

    Serveret med hvide kartofler, syltede agurker, syltede rødbeder og persillesovs

  • Gammeldags oksesteg Kr. 200,-

    Serveret med hvide kartofler, gulerødder, glaseret perleløg, waldorfsalat, asier, tyttebær og skysovs

  • Kalv stegt som vildt Kr. 210,-

    Serveret med smørstegte kartofler, waldorfsalat, halve pocherede æbler med tyttebær og skysovs

  • Stjerneskud Kr. 210,-

    Serveret med 2 stegte og 1 dampet, rejer, asparges og rød dressing

  • Bryst af unghane Kr. 215,-

    Serveret med kartoffelmos, gulerødder, selleri og sauce supreme

  • Farseret svinemørbrad Kr. 215,-

    Serveret med bagt kartoffelmos, sauterede bønner og champignonsovs

  • Andebryst Kr. 220,-

    Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål og sauce orange

  • Kalveculotte Kr. 220,-

    Serveret med timianbagte kartofler, grønsagstimbale, råstegte rodfrugter og rødvinssauce

  • Sprængt svinekæbe Kr. 225,-

    Serveret med pommes Anna, gulerødder, syltede rødløg og portvinsauce

  • Wienerschnitzel af kalveinderlår Kr. 225,-

    Serveret med brasede kartofler, ærter, gulerod, dreng og smør sauce

  • Helstegt oksefilet Kr. 235,-

    Serveret med bagt tomat, pommes frites og bearnaisesauce

  • Oksemørbrad Kr. 265,-

    Serveret med kartoffelgratin, sellerispuré, syltede rødløg og trøffelsauce

  • Helstegt andesteg Kr. 275,-

    Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, tyttebær og andesovs