JK selskaber

altDe store begivenheder i livet bliver ofte markeret med et festligt arrangement, der for altid vil blive husket af familie, venner, kolleger og andre, der er tæt på. Derfor er det altafgørende, at man med ro i sindet kan give opgaven til nogle, der kan håndtere den på en succesfuld måde. Det gælder for eksempel konfirmationer, runde fødselsdage, barnedåb og ikke mindst bryllupper.


Jerlev Kro er en erfaren, solid og servicemindet partner, når livets højdepunkter skal fejres. Her bliver der gjort alt for, at du kan koncentrere dig om at nyde dagen. Planlægningen starter altid i god tid, og du er i gode hænder. Mange har specielle ønsker, og de bliver efterkommet efter bedste evne. I sådan en situation er Jerlev Kro kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet, der skaber en tæt relation til selskabets vært og en forståelse for arrangementet.


Steffen sørger altid for at skabe en løsning, der imødekommer dine behov. Mange foretrækker at overlade det meste til Jerlev Kro. Det gælder bordopstilling, opdækning, valg af menu og drikkevarer. Med hensyn til mad er der skræddersyede løsninger til disposition. Du har også mulighed for at sammensætte din egen menu fra et stort fast udvalg af forretter, hovedretter, desserter og natmad. Andre har et specielt og unikt ønske, og det forsøger Steffen altid at efterkomme.

Det er din fest, og det er dig, der betaler. Så skal du også have, hvad du har lyst til.