Selskabslokale - hyggelige omgivelser,

  • Flæskesteg
    - Serveret med hvide og brunede kartofler, asier, ribs gele, rødkål og skysauce - kr. 135,-
  • Glaseret hamburgerryg
    - Serveret med gulerødder, broccoli, hvide kartofler og aspargessauce - kr. 140,-
  • Gammeldags oksesteg
    -Serveret med hvide kartofler, gulerødder, glaseret perleløg, waldorfsalat, asier, ribs gele og skysauce - kr. 145,-
  • Sprængt kalvespidsbryst
    - Serveret med hvide kartofler, rodfrugter, pickles og peberrodssauce - kr. 150,-
  • Kalv stegt som vildt
    - Serveret med smørstegte kartofler, waldorfsalat, halve pocherede æbler med tyttebær og skysauce - kr. 155,-
  • Helstegt rødspætte
    - Serveret med hvide kartofler, asparges og persillesauce - kr. 165,-
  • Kalveculotte
    - Serveret med timiankartofler, spinattimbale, råstegte rodfrugter og rødvinssauce - kr. 165,-
  • Pestobagt laks
    - Serveret med rosmarinkartofler, bagte cherrytomater, friske asparges og safransauce - kr. 170,-
  • Sprængt svinekæbe
    - Serveret med pommes anna, gulerødder, syltede rødløg og portvinsauce - kr. 175,-
  • Sprængt bryst af unghane
    - Serveret med hvide kartofler, gulerødder, selleri og sauce supreme - kr. 180,-
  • Confiteret andelår
    - Serveret med pommes puré, bønner, porrer, urter og rødvinssauce - kr. 185,-
  • Oksefilet
    - Serveret med bagt toma, pommes frites og bearnaisesauce - kr. 195,-
  • Oksefilet
    - Serveret med kartoffelroulade, forårsløg, bagt tomat og rødvinsauce - kr. 195,-
  • Helstegt andesteg
    - Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, ribsgele og skysauce - kr. 195,-
  • Oksemørbrad
    - Serveret med pommes anna, sellerispuré, syltede rødløg og trøffelsauce - kr. 220,- 
  • Krondyrsfilet
    - Serveret med fyldt kartoffel, rodfrugtelasagne, limebagte løg og portvinssauce - kr. 240,-