JK selskaber

  • Flæskesteg - Kr. 170,-
    - Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, tyttebær og sovs

  • Dansk bøf - Kr. 175,-
    - Serveret med hvide kartofler, bløde løg, syltede agurker, rødbeder og pandesovs

  • Stegt og paneret flæsk - Kr. 185,-
    - Serveret med hvide kartofler, syltede agurker, syltede rødbeder og persillesovs

  • Gammeldags oksesteg - Kr. 185,-
    - Serveret med hvide kartofler, gulerødder, glaseret perleløg, waldorfsalat, asier, tyttebær og skysovs

  • Kalv stegt som vildt - Kr. 190,-
    - Serveret med smørstegte kartofler, waldorfsalat, halve pocherede æbler med tyttebær og skysovs

  • Stjerneskud - Kr. 190,-
    - Serveret med 2 stegte og 1 dampet, rejer, asparges og estragon/dild mayonaise

  • Sprængt bryst af unghane - Kr. 200,-
    - Serveret med kartoffelmos, gulerødder, selleri og sauce supreme

  • Kalveculotte - Kr. 210,-
    - Serveret med timiankartofler, spinattimbale, råstegte rodfrugter og rødvinssauce

  • Farseret svinemørbrad - Kr. 210,-
    - Serveret med bagt kartoffelmos, sauterede bønner og champignonsovs

  • Andebryst - Kr. 210,-
    - Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål og sauce orange

  • Sprængt svinekæbe - Kr. 220,-
    - Serveret med pommes Anna, gulerødder, syltede rødløg og portvinsauce

  • Wienerschnitzel af kalveinderlår - Kr. 225,-
    - Serveret med brasede kartofler, ærter, gulerod, dreng og smør sauce

  • Helstegt oksefilet - Kr. 230,-
    - Serveret med bagt tomat, pommes frites og bearnaisesauce

  • Oksemørbrad - Kr. 260,-
    - Serveret med kartoffelgratin, sellerispuré, syltede rødløg og trøffelsauce 
     
  • Helstegt andesteg - Kr. 275,-
    - Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, tyttebær og andesovs