Selskabslokale - hyggelige omgivelser,

  • Flæskesteg
    - Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, tyttebær og skysauce - kr. 140,-
  • Glaseret hamburgerryg
    - Serveret med gulerødder, broccoli, hvide kartofler og aspargessauce - kr. 140,-
  • Sprængt kalvespidsbryst
    - Serveret med hvide kartofler, rodfrugter, pickles og peberrodssauce - kr. 150,-
  • Gammeldags oksesteg
    -Serveret med hvide kartofler, gulerødder, glaseret perleløg, waldorfsalat, asier, tyttebær og skysauce - kr. 150,-
  • Kalv stegt som vildt
    - Serveret med smørstegte kartofler, waldorfsalat, halve pocherede æbler med tyttebær og skysauce - kr. 160,-
  • Kalveculotte
    - Serveret med timiankartofler, spinattimbale, råstegte rodfrugter og rødvinssauce - kr. 170,-
  • Sprængt bryst af unghane
    - Serveret med kartoffelmos, gulerødder, selleri og sauce supreme - kr. 170,-
  • Farseret svinemørbrad
    - Serveret med bagt kartoffelmos, sauterede bønner og champignonsovs - Kr. 180,-
  • Pestobagt ørred
    - Serveret med rosmarinkartofler, bagte cherrytomater, asparges og safransauce - kr. 180,-
  • Sprængt svinekæbe
    - Serveret med pommes Anna, gulerødder, syltede rødløg og portvinsauce - kr. 180,-
  • Andebryst
    - Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål og sauce orange - kr. 190,-
  • Lammeskank
    - Serveret med kartoffelmos, tranebærchutney, bagt hvidløg og timiansauce - Kr. 190,-
  • Helstegt oksefilet
    - Serveret med bagt tomat, pommes frites og bearnaisesauce - kr. 200,-
  • Oksefilet
    - Serveret med kartoffelroulade, forårsløg, bagt tomat og rødvinsauce - kr. 200,-
  • Helstegt andesteg
    - Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, tyttebær og skysauce - kr. 220,-
  • Oksemørbrad
    - Serveret med pommes Anna, sellerispuré, syltede rødløg og trøffelsauce - kr. 230,-