- Dansk bøf - Kr. 175,-
- Serveret med hvide kartofler, bløde løg, syltede agurker, rødbeder og pandesovs
- Flæskesteg - Kr. 180,-
- Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, tyttebær og sovs
- Stegt og paneret flæsk - Kr. 185,-
- Serveret med hvide kartofler, syltede agurker, syltede rødbeder og persillesovs
- Gammeldags oksesteg - Kr. 185,-
- Serveret med hvide kartofler, gulerødder, glaseret perleløg, waldorfsalat, asier, tyttebær og skysovs
- Kalv stegt som vildt - Kr. 190,-
- Serveret med smørstegte kartofler, waldorfsalat, halve pocherede æbler med tyttebær og skysovs
- Stjerneskud - Kr. 200,-
- Serveret med 2 stegte og 1 dampet, rejer, asparges og estragon/dild mayonaise
- Sprængt bryst af unghane - Kr. 200,-
- Serveret med kartoffelmos, gulerødder, selleri og sauce supreme
- Kalveculotte - Kr. 210,-
- Serveret med timiankartofler, spinattimbale, råstegte rodfrugter og rødvinssauce
- Farseret svinemørbrad - Kr. 210,-
- Serveret med bagt kartoffelmos, sauterede bønner og champignonsovs
- Andebryst - Kr. 210,-
- Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål og sauce orange
- Sprængt svinekæbe - Kr. 220,-
- Serveret med pommes Anna, gulerødder, syltede rødløg og portvinsauce
- Wienerschnitzel af kalveinderlår - Kr. 225,-
- Serveret med brasede kartofler, ærter, gulerod, dreng og smør sauce
- Helstegt oksefilet - Kr. 230,-
- Serveret med bagt tomat, pommes frites og bearnaisesauce
- Oksemørbrad - Kr. 260,-
- Serveret med kartoffelgratin, sellerispuré, syltede rødløg og trøffelsauce
- Helstegt andesteg - Kr. 275,-
- Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, tyttebær og andesovs