- Tartelletter - Kr. 70,-
- Serveret med høns i asparges - Wraps med tunmousse - Kr. 70,-
- Serveret på salat med rejer og dressing - Consommé (klar suppe) - Kr. 75,-
- Serveret med gulerødder, melboller og kødboller - Asparges suppe - Kr. 75,-
- Serveret med kødboller og asparges - Rejecocktail - Kr. 80,-
- Serveret med aparges og dressing - Kyllingeterrine - Kr. 80,-
- Serveret med rødbeder, oliven, artiskokker og salat - Lakseroulade - Kr. 85,-
- Serveret på plukket salat med rejer og dressing - Varm røget ørred - Kr. 85,-
- Serveret på salat med syltet blomkål, ristet mandler og dilddressing - Blåmuslinger - Kr. 85,-
- Serveret med flødesauce - Oksehalesuppe - Kr. 90,-
- Serveret med oksehalekød - Hummerbisque - Kr. 90,-
- Serveret med krebsehaler og creme fraiche - Lufttørret skinke - Kr. 95,-
- Serveret med plukket salat, pinjekerner, rødløg, soltørrede tomater og parmasan - Carpaccio af røget dyrekølle - Kr. 95,-
- Serveret med plukket salat, pinjekerner, rødløg, soltørrede tomater og parmesan - Sprængt unghanebryst - Kr. 95,-
- Serveret på frisee salat, bacon, og estragon/dild mayonaise - Tapas - Kr. 110,-
- 4 anretninger efter kokken fantasi
Udover tarteletter serveres der brød og smør til alle andre retter