JK selskaber

  • Tartelletter - Kr. 70,- 
    - Serveret med høns i asparges

  • Wraps med tunmousse - Kr. 70,-
    - Serveret på salat med rejer og dressing

  • Consommé (klar suppe) - Kr. 75,- 
    - Serveret med gulerødder, melboller og kødboller

  • Asparges suppe - Kr. 75,- 
    - Serveret med kødboller og asparges

  • Rejecocktail - Kr. 80,- 
    - Serveret med aparges og dressing

  • Kyllingeterrine - Kr. 80,- 
    - Serveret med rødbeder, oliven, artiskokker og salat

  • Lakseroulade - Kr. 85,- 
    - Serveret på plukket salat med rejer og dressing

  • Varm røget ørred - Kr. 85,- 
    - Serveret på salat med syltet blomkål, ristet mandler og dilddressing

  • Blåmuslinger - Kr. 85,-
    - Serveret med flødesauce

  • Oksehalesuppe - Kr. 90,- 
    - Serveret med oksehalekød

  • Hummerbisque - Kr. 90,-
     - Serveret med krebsehaler og creme fraiche

  • Lufttørret skinke - Kr. 95,-
    - Serveret med plukket salat, pinjekerner, rødløg, soltørrede tomater og parmasan 

  • Carpaccio af røget dyrekølle - Kr. 95,-
    - Serveret med plukket salat, pinjekerner, rødløg, soltørrede tomater og parmesan

  • Sprængt unghanebryst - Kr. 95,-
    - Serveret på frisee salat, bacon, og estragon/dild mayonaise

  • Tapas - Kr. 110,- 
    - 4 anretninger efter kokken fantasi

Udover tarteletter serveres der brød og smør til alle andre retter